Energi!

Ett par skopor tack! Jag skrev ju i tidigare inlägg att jag mått bra under graviditeten, vilket är mestadels sant. Jag har varit trött, tröttare än en tonåring! Det lovas av det som finns att läsa på nätet att det ska vända efter vecka 20, att man ska känna sig mer powerful än någonsin. Jag kan redan nu känna att det är lite bättre men powerful vore ljug att säga. :)
Det som mest får lida är städandet, med graviditeten försvann kanske inte mitt behov av ordning men orken är obefintlig. Lättare att lipa över hur stökigt det är än att resa på sig och börja plocka i nån ände, man behöver ju inte ta allt på en gång! Men icke. Kropp och själ vrålstrejkar och under tiden måste min hjärna stå ut med de hemska bilder som ögonen förmedlar.
I normala fall brukar jag köra ett ordentligt race vid den svåra tiden på månaden som kvinnor genomlider. Vissa får huvudvärk och pms, jag städar. Riktigt överdrivet, putsar, skurar och fejjar på ställen jag inte ens observerat som smutsiga. Så efter att inte ha haft nåt kvinnligt lidande sen i september kan man ju bara gissa hur mitt hem ser ut!
Så nu väntar jag på att få känna mig powerful så jag kan få städa mitt hus! :)