Underbara höst..

Jag har riktigt längtat efter att de första löven ska falla. Att få dra en varm kofta om sig o krypa upp i soffan med en kopp te. Vackra ridturer och promenader där solen leker med färgerna i de krispiga löven. Sen kommer den tråkiga hösten med regn, lera och rusk. Då längtar med efter snön! Första advent bygger vi pepparkakshus och så får man väl göra hela julbaket då med eftersom man får räkna med att inte hinna nåt annat än jobba när alla julbeställningar ramlar in...

Tillbaka till verkligheten, det är ju trots allt fortfarande sommar. På tisdag åker vi till solen och ön Samos i Grekland. Ska bli fantastiskt skönt med semester nu när man jobbat hela sommaren.
När jag kommer hem ska jag åka och köpa en vagn så jag kan köra in Ferrari innan det blir för lerigt ute. Sen ska han få vila hela hösten för att sedan ridas in till våren. Helt fantastiskt vad tiden gått fort! Känns som det var nyss den arga lilla fölungen flög av transporten för att inte alls vilja hamna i mina armar, :) Nu ska han ridas in om ett halvår. Galet. Det bästa med alltihop är att han är så väl förberedd för allt! Han drar skacklar och är klar för att spännas för vagn, han är insutten och har förstått skänkeln. Det enda vi måste jobba med är att trafikträna. Men det ska väl egentligen inte heller vara några problem. :)

Avslutningsvis vill jag visa en bild från tornerspelen på visingsö förra helgen. :D


Snyggaste ekipaget i Tornerspelen på Visingsö...

Peace, love & horsemanship.