Fynd och semester...

Nu börjar semestern lida mot sitt slut och jag har en aning dåligt samvete för att jag inte spenderat mer tid med min unghäst. Vi har varit borta mycket men jag vet att det är en dålig ursäkt.

Men jag måste säga att jag gjort en del fynd. Vi har bla varit i Ullared och på Börjes i Tingsryd. Jag känner därför att jag vill basunera ut att det är helt klart värt att ta en tripp till Ullared nån gång om året, särskilt ssom hästägare. Där finns de flesta välkända märken på konsumtionsvaror som jodopax, sadeltvål, flugspray, pälsglans mm för en bråkdel av vad de kostar i ridsportsaffärerna/apoteket.  Vi märkte att till och med Börjes var dyrare (+ ca 20-50 kr/produkt). Men när det gäller täcken och läder mm så är kvalitén vad man kan vänta sig av priset. Men vita plaststolp= mkt billigt, för övrig stängselutrustning rekommenderar jag börjes, de har även billigt hästfoder. Där finns allt från krafft och hippos sortiment till lucern och tillskott. Jag kan även tillägga att Ullared har en stor avdelning för hundar och katter.

Som en liten trevlig avslutning på semestern svängde vi förbi hööks igår. De hade lite rea på rea. Så jag slog till på ett träns till kraftigt nedsatt pris och betalade 30 kr för detta!

Nu ska jag förbereda mig för att servera på ett bröllop. :)

Peace , love & horsemanship!