Söndag

Underbara Ferrari, för idag var han underbar. Vi trotsade flygfäna och gav oss ut på en körtur! Men den här gången var jag förberedd! Krig! Jag visste ju vart dom envisades förra gången och smörjde därför in skapet och delar av huvudet med skillingarydsalva, resten av kroppen sprayade jag med flugspray. Sist men inte minst satte jag på mitt nyinvesterade flugkörtäcke och sen var vi redo att anta kampen mot flugorna och bromsarna! Nån bet honom ändå men med tanke på den förra vansinnesfärden då Ferrari var MYCKET uppretad av flygfäna så gick det idag relativt smärtfritt!
 
Firre from behind med sitt nya fina brunrosa (?) flugtäcke.
 
Jesper tränade jag från marken idag och har var väldigt trevlig! Blir mjukare och mer följsam för var dag som går. Nu väntar jag bara på att magen ska visa att han börjar komma i form också! :)
Shettisarna fick vila idag. De har gått en del det sista och Sune är riktigt sugen vid varje träningstillfälle. Han blev inte bara en aning besviken igår när han såg vagnen på gårdsplan när vi försökte montera på parstången. Han gnäggade och galopperade fram och tillbaka mellan grinden och den delen av hagen som är närmast stallet. Öh, ja, det är en shettis! ;) Att shettisar är lata är bara en myt, eller att dom är i fantastiskt dålig form. För mina har då aldrig visat den sidan! :)