Krigar mot mörkret

För mig pågår det just nu ett krig, ett krig mot mörkret. Hinna så mycket hästträning så möjligt under dygnets ljusa timmar vilket inte alltid är lätt! Så man planerar sitt varje steg noga noga så man inte slösar på ljuset utan att det går i möjligaste mån till de aktiviteter som kräver dagsljus. Hörde för ett tag sen att det blir mörkt 20 tidigare varje vecka! Tragiskt! Men den 21 dec vänder det och blir ljusare igen och jag längtar redan för jag vet att det går fort till jul! Så den 21 dec ska jag banne mig korka upp en flaska för att fira att ljuset snart återvänder!
Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar julen, men iår har inte de rätta julkänslorna infunnit sig alls! Det är bara som ett stort svart moln av stress! Ärligt talat så sviker jag julen och längtar i stället efter pärlhyacinter, varm vårsol och fågelkvitter. Men var sak har sin tid.
På nåt sätt känns det som man har mindre tid bara för att det blir mörkt fortare. Desperat hoppas jag åtminstone på lite snö för att lysa upp det här hopplösa mörkret! Det skulle underlätta mitt krig, mitt krig mot mörkret!